Katsokaapas tätä! Olen lyönyt (ennestäänkin mojovan) ennätykseni blogikirjoittamisen hitaassa tahdissa. Ja siinä välissä on mm. entinen kuvahostaajani lopettanut toimintansa, joten valitettavasti juuri nyt vanhojen kirjoituksieni kuvalinkit eivät toimi. Voi olla että korjailen niitä kunhan ehdin, mutta sillä aikaa voitte lohduttautua sillä tiedolla, että kaikki kissikuvat ovat toki tallessa ja niitä voi katsella täällä: http://pulu.wippiespace.com/Kissat/.

Mitäs uutta kuuluu? No vaikka mitä. Mutta lyhyesti sanottuna Miu ja Pör voivat oikein hyvin ja sikäli kun kissanpalvelija pystyy isäntiään tulkitsemaan, molemmat vaikuttavat onnellisilta. Pörri on saanut vähän massaa, eikä ole enää luiseva luikero, vaan ihanteellisen painoinen kissa kokoisekseen. Pörri painaa noin 5 kg. Miuku sen sijaan on edelleenkin liian paksussa kunnossa, ja huolimatta jatkuvasta laihduttamisyrityksestä, se painii noin 6-kiloisten sarjassa. Minua hävettää tämä asiantila, mutta kissa itse ei näytä olevan moksiskaan. Miun ihannepaino olisi suunnilleen kilon vähemmän.

Kissoilla on palvelijoiden asumisjärjestelyihin liittyen nykyään toinenkin vapaa-ajan asunto. Herrat kreivi ja marsalkka täyttävät pian 13 ja 12 vuotta, ensi viikolla itse asiassa. Älkää paljastako pojille vielä synttäriyllätystä: suunnitteilla on uusi kiipeilypuu toiseen vapaa-ajan asunnoista. Projekti sai innoituksensa tältä sivustolta. Uusia kuviakin on otettu, ja koitan laitella niitä pian näkyville.