Toivottavasti kenellekään ei ole jäänyt epäselväksi hämäläinen taustani. Outi haastoi noin puolitoista kuukautta sitten minut tällaiseen:

Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla virke kustakin vähintään ja yksi haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi blogaaja, paitsi haastajasi.

Ja nyt jo tartun härkää sarvista. Here goes!

Vaikutelma on juuri tuo – pappapepukka. Pitää myös innostuessaan kummallista putputusta, sillä äänellä taitaa olla jotain yhteyttä täysillä toimivaan haistelukalustoon. Se löytyi kaukaa sängyn alta yhdestä mytystä. Kaikki epäilyttävän näköiset esineet täytyy poistaa ja mahdolliset kasvikunnan tuotteet levittää mahdollisimman laajalle alueelle. Kahden tunnin kuluttua löydän sen saatanan lapun postilaatikostani.

Yleensä en lähde mukaan tämmöisiin haastejuttuihin. Mutta nyt lähdin. Edit: Paitsi että blogspottilaisille en saanut jätettyä haastekommentteja, kun siinä visual verification -kohdassa, missä pitäisi olla kuva kirjaimista, ei näy kuvaa ollenkaan. No, samapa tuo. Saavat sitten haasteen jotakin kautta, jos niin "on tarkoitettu".

Miu ja Pör ovat uinuneet sylissäni ja vieressäni koko päivän. Ei valittamista!