Perjantaina Pörrille löytyi uusi lempiherkku: kuivatut kuoreet. Niille, jotka eivät moisista ole kuulleet, voin kertoa olevan kyse pienistä kuivatuista kaloista. Kissojen mielestä tuntuu kalan herkullisuus olevan suoraan verrannollinen sen hajun voimakkuuteen. Ja kuoreet ovat todella herkullisia. Kuore-pussi oli jäänyt keittiön työtasolle, mistä Pör oli oma-aloitteisesti käynyt sen nappaamassa. Oli todella hauskan näköistä, kun Pörri juoksi iso kalapussi suussaan keskelle olohuoneen mattoa ja alkoi repiä pussia auki. Me ihmiset siinä vain nautimme näystä, vahtien samalla ettei Pör saa muovia suuhunsa. Kyllä Pör tykkäsikin kovasti kuoreista. Miukukin taisi saada yhden syödyksi, mutta se jotenkin hieman oudoksui kuivattuja kuoreita, vaikka ne toisaalta olivatkin hyvin kiinnostavia.

Tänään kissat saivat matolääkkeet, ensimmäistä kertaa meillä ollessaan. Sinänsä tuntuu turhalta lääkitä niitä, sillä on erittäin epätodennäköistä että niillä olisi suolistoloisia. Ne eivät saa koskaan raakaa järvikalaa eivätkä saalista ulkona. Muita kissojakaan ne eivät ole tavanneet. Lisäksi näemme niiden jätökset joka kerta hiekkalaatikkoa siivoillessamme, ja muutenkin voimme lähes kaiken aikaa tarkkailla niiden käytöstä ja terveydentilaa täällä. Mutta kun sisäkissoillekin suositellaan puolivuosittaista sisäloishäätöä niin olkoon. Annoimme melko suppeakirjoista Mirrix-tahnaa, ja vaikka se lopulta saatiinkin kahden ihmisen voimin kissoille menemään, tuli mieleen josko sittenkin seuraavalla kerralla valitsisimme tablettimuotoisen valmisteen. Seuraava madotus olisi sitten vapun tienoilla.

Kissat ovat olleet superseurallisia koko viikonlopun ajan. Miu oli käytännöllisesti katsoen koko eilispäivän joko sylissäni tai vieressäni, eikä olisi päästänyt minua vessaankaan saati kävelylle. Yölläkin piti tutua tyynyllä minun pääni vieressä, tai sitten mahan päällä. Pör on tähän mennessä neljään otteeseen ryöminyt suosikkivillapaitansa sisään, ja minä olen paidan sisällä kehräävää kollia ahkerasti paijannut ja pitänyt koko pakettia sylissäni. Uskomatonta, miten tyytyväiseksi se kissa-kulta tuleekin, kun saa vähän aikaa olla paidan sisällä ahtaassa tilassa paijattavana.