Sain tehtyä jo viikkoja suunnitteilla olleen projektin: askartelin blogilleni hiukan persoonallisemman ulkoasun. Yläosaa koristavat nyt Pörrin kauniit silmät. Toivottavasti Miuku ei loukkaannu... silläkin on niin kauniit silmät. En vain saanut tehdyksi graafisesti kelvokasta taustaa, jossa olisivat esiintyneet molemmat kissat. Seuraavan päivityksen yhteydessä pääsee sitten Miu parrasvaloihin!

Sivun asettelussa tapahtui sellainen muutos, että nyt kaikki linkit ovat sivun oikeassa laidassa. Tämä helpottaa blogin katselua pienellä näytöllä: kuvat eivät mene niin herkästi päällekkäin sivun laidoilla sijaitsevien linkkilaatikoiden kanssa.

Kissat voivat jo ihan normaalisti, ja ovat pitäneet pikajuoksukisoja. Pör on jäniksen roolissa, ja Miu kirii sitä kiinni minkä ehtii. Yöllä heräilin monta kertaa poikien ralliin, ja unenpöpperöisenä komensin Miukua jättämään kaverinsa rauhaan. Eihän se jahtaaminen mitään, mutta se jahtauksenjälkeinen löylytys, joka pistää Pörri-paran maumaisemaan hädissään. Vanhan hipin lailla toivon niidenkin elämään rauhaa, rakkautta, kukkasia ja muuta hempeää. Ettei aina tarvitsisi toisen saada selkäänsä...