Elämä kissojen kanssa on suunnilleen asettunut uomiinsa. Molemmat kissat voivat hyvin, ja niin kisut kuin ihmisetkin ovat jo tottuneet yhteiseloon asunnossamme.

Ainoa särö harmoniassa on kissojen keskinäinen satunnainen tappelunnujakointi. En tiedä, mitä pitäisi sille asialle tehdä. Selvästikin Miu tulee mustasukkaiseksi, jos huomioimme Pörriä, vaikka samalla Miuku saisi itsekin paijausta ja huomiota osakseen. Emme kuitenkaan halua jättää Pör-parkaa vaille paijauksia ja leikkimistä; sehän olisi epäkissimillistä kohtelua.

Harkitsen synteettisiä kissan naamaferomoneja huoneilmaan tuottavan Feliway-haihduttimen kokeilua, kuulemani mukaan se on auttanut monien kissatalouksien riita- tai merkkailuongelmissa. Eipä se ota jos ei annakaan, paitsi pikkuisen rahasumman.

Kissanhoidollisten toimenpiteiden ohella aikani on kulunut töissä (joita on paljon), opiskellessa ja puutöissä. Kunnostamme muutaman vanhan huonekalun poistamalla niistä vanhat maalikerrokset ja käsittelemällä ne uudelleen petsaamalla ja lakkaamalla. Kyllä hiekkapaperilla hiominen on aika tehokasta liikuntaa!

Siippa on ollut sairaana, syysflunssa kaatoi petiin. Miuku on ollut esimerkillinen sairaanhoitaja, ja viettänyt pitkiä aikoja vierihoitoa antaen. Onneksi flunssat eivät tartu ihmisten ja kissojen välillä. Täytyy itse koittaa olla sairastumatta, sillä nyt ei tosiaankaan olisi aikaa sille.