On jouluaatto, ja minä iloitsen mielessäni eniten siitä, että ollaan menty talvipäivänseisauksen ohi, ja päivä on jo alkanut pidentyä! Pimeys on toki hyvä syy polttaa kynttilöitä ja jouluvaloja. On hyvä, että nykyään löytää kaupasta melko helposti sellaisia kynttilälyhtyjä, joissa kissa ei polta itseään. Kaikkein varmin on tietysti ilmareikiä lukuunottamatta täysin suljettu lyhtymalli, mutta myös riittävän korkea, päältä avoin lyhty on parempi kuin tavallinen kynttilä, sillä kissa ei ylety liekkiin. Kaverillani on kissa, joka on monta kertaa saanut sytytettyä itsensä tuleen: se kun on äärettömän kiinnostunut kaikista valoista liekit mukaan lukien. Onneksi ei ole koskaan sattunut pahemmin, mitä nyt pari karvaa on kärventynyt.

Kansa kuulemma kaipaa lisää kuvia. Mitäpä minä tälle muuta mahdan kuin koitan toteuttaa toiveet. Aluksi kuva, jossa pojat vaanivat yhteistuumin parvekkeilla lehahtelevia puluja.
Kisut_vaanii_ikkunalla.jpg

Miuku surffailee tyttökissojen sivuilla. Naispalvelijalla ei ole pyjamassa pupukuvioita kuten Epuilla, mutta ankat ovatkin paljon parempia. Kääk!
Miu_lapparilla.jpg

Pör nauttii Advance Senior -raksuista olohuoneen uusvanhalla pöydällä.
P%f6r_raksuttelee_uudella_p%f6yd%e4ll%e4

Miu näyttää, miten lojutaan kaikki ketarat ojossa.
Miu_loikoo_selallaan.jpg

Pör demonstroi ihan samaa asiaa sohvalla lempivillapaitansa päällä. Kyllä se onkin iso kissa, vie melkein koko sohvan tuossa asennossa!
P%f6r_loikoo_selallaan.jpg

Lopuksi pieni talvinen tunnelmakuva, tältä näyttää parvekeverkko pakkasella.
Verkko_pakkasella.jpg

Hyvää joulua kaikille!